بیشتر افرادی که به آشپزی یا شیرینیپزی علاقهمند هستند یا یک ایده خوب و امیدوارکننده در این زمینه دارند، تمایل دارند که کافه یا رستوران خود را داشته باشند. اگر میخواهید کسبوکار خود را در حوزه غذا و پذیرایی در آلمان راهاندازی کنید، این مقاله از Wise Business Group را تا انتها مطالعه کنید. در اینجا، به امتیازات و مجوزهای مورد نیاز برای راهاندازی یک کسبوکار پذیرایی در آلمان اشاره خواهیم کرد.
امتیازات و مجوزهای کسبوکار پذیرایی در آلمان
بسیاری از افراد در آلمان به پخت غذا یا شیرینی علاقهمندند و بخش قابل توجهی از زمان خود را به این کار اختصاص میدهند. ممکن است که آنها ایدههای جذابی برای راهاندازی کسبوکار در این زمینه نیز داشته باشند و بخواهند کافه یا رستوران خود را تأسیس کنند.
اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که:
-
به صنعت غذا علاقه دارند،
-
میخواهند ایدههای خود را پیادهسازی کنند،
-
دوست دارند از مشتریان و مهمانان پذیرایی کنند و آنها را شگفتزده نمایند.
پیشنهاد ما راهاندازی یک فست فود با غذاهای شگفتانگیز، یک کافه دنج یا یک رستوران شیک در آلمان است.
الزامات راهاندازی کسب و کار پذیرایی در آلمان
برای راهاندازی یک کسبوکار پذیرایی مستقل در آلمان، صرفاً داشتن مهارت در آشپزی و میل قلبی برای پذیرایی از مهمانها کافی نیست. قانونگذار الزامات سختگیرانهای را در این صنعت وضع کرده است که تمامی شرکتها و اپراتورها ملزم به رعایت آن میباشند. این قوانین در درجه اول مرتبط با مسائل حقوقی از قبیل تأییدیهها، امتیازات و مجوزها است. رعایت کلیه الزامات و مقررات رسمی برای یک کسب و کار غذاخوری در آلمان ضروری است. این امر به شما فرصت میدهد که از همان ابتدا بر روی کسبوکار و خواستههای مشتریان خود تمرکز کنید.
برنامهریزی برای راهاندازی کسب و کار پذیرایی در آلمان
تفاوتی ندارد که کدام نوع غذاخوری را برای تأسیس انتخاب میکنید. غذاخوری شما میتواند یک اسنکبار کوچک با جای ایستادن برای چند نفر، یک رستوران بزرگ یا یک کافه کوچک و زیبا باشد. در هر صورت، برنامهریزی برای راهاندازی یک کسبوکار در حوزه پذیرایی و غذا در آلمان مهم است.
باید برای همه چیز به طور دقیق برنامهریزی نمایید و یک طرح کسبوکار بنویسید که شامل مفهوم ایده تجاری شما، پروژه شما و نیازهای مالی مربوطه باشد. نباید تصور کنید که این برنامهریزی صرفاً برای درخواست تأمین مالی از بانک مورد نیاز است. زمانی که میخواهید برای دریافت تأییدیهها و مجوزها اقدام کنید نیز به آن نیاز خواهید داشت. طرح کسبوکار، رعایت الزامات قانونی و پاسخگویی به تمامی سؤالات مربوط به درخواست مجوز در آلمان را برای شما آسانتر میسازد.
امتیاز رستوران در آلمان
مجوز اصلی برای بهرهبرداری از یک رستوران در آلمان، امتیاز رستوران است. تنها افرادی میتوانند این مجوز را دریافت کنند که قابلیت اطمینان شخصی و شایستگی حرفهای خود را اثبات کرده باشند.
خود هدف نیز باید الزامات خاصی را برآورده کند. اگر قصد افتتاح رستوران یا کافهای را در آلمان دارید که مشروبات الکلی سرو میکند، باید مجوز یا امتیاز رستوران دریافت نمایید. بدین منظور، باید هنگام ثبت کسبوکار خود در آلمان درخواست مجوز را به اداره صدور مجوز کسبوکار ارسال کنید. اداره بازرگانی که به امور مربوط به محل کسب و کار در آلمان رسیدگی میکند، در این خصوص مسئول است.
چنانچه قصد ندارید در رستوران یا کافه خود در آلمان مشروبات الکلی سرو کنید، به مجوز رستوران نیاز نخواهید داشت و لازم نیست فرآیند زمانبر درخواست مجوز را طی نمایید. شما میتوانید بلافاصله پس از ثبت، کسبوکار پذیرایی خود را در آلمان راهاندازی کنید.
اثبات قابلیت اطمینان شخصی
کارمندان اداره تجارت در آلمان صرفاً میتوانند تحت شرایط خاصی مجوز رستوران را اعطا کنند. برای دریافت مجوز رستوران در آلمان، ابتدا باید ثابت کنید که شخصی قابل اعتماد هستید. برای این کار به موارد زیر نیاز دارید:
-
اطلاعات از ثبت تجارت مرکزی
-
گواهی سابقه کیفری
-
گواهی تسویه حساب از اداره مالیات و سازمان مالیات تجارت
اگر هیچ گونه جرایم کیفری در گواهی حسن رفتار شما وجود نداشته باشد و کسبوکارتان دارای تضاد قانونی با کسب و کار قبلی نباشد، به عنوان شخصی قابل اعتماد شناخته خواهید شد. همچنین، باید ثابت کنید که بدهی مالیاتی ندارید.
اثبات شایستگی حرفهای
برای دریافت امتیاز رستوران در آلمان، علاوه بر قابلیت اطمینان شخصی باید شایستگی حرفهای خود را اثبات کنید. اتاق صنعت و بازرگانی سمینارهایی را برای تشریح الزامات قانون مواد غذایی در آلمان ارائه میدهد. همچنین باید در دوره آموزش اولیه که توسط مقامات بهداشتی مسئول برگزار میگردد، شرکت کنید. این دوره منحصراً در مورد بخش مواد غذایی، مقررات بهداشتی و حفاظت از سلامت است. در اینجا، توانایی و صلاحیت حرفهای در رابطه با تهیه غذا مد نظر نیست.
اگر آموزشهای مرتبط با بخش رستوران را گذرانده باشید، برای نمونه به عنوان سرآشپز یا مدیر رستوران، کسب جایگاه در یک کسبوکار پذیرایی در آلمان برای شما سادهتر خواهد بود. با این حال، مجبور نیستید مدرک مرتبط با این آموزشها را به مقامات ارائه دهید. در صورتی که خودتان نتوانید تهیه غذا را بر عهده بگیرید، از نظر تئوری میتوانید فرد دیگری را استخدام کنید تا برای شما آشپزی کند.
بررسی مشخصات محل یک کسبوکار پذیرایی در آلمان
پس از اثبات قابلیت اطمینان شخصی و شایستگی حرفهای خود برای راهاندازی یک کسبوکار پذیرایی در آلمان، باید الزامات مربوط به محل را نیز برآورده سازید. مقامات مربوطه، مناسب بودن محل انتخابی شما برای افتتاح غذاخوری در آلمان را ارزیابی میکنند.
اولین چیزی که در این مرحله به آن نیاز دارید، قرارداد اجاره یا خرید ملک است. همچنین باید ثابت کنید که ملک مورد نظر دارای شرایط لازم برای تأسیس یک کسبوکار پذیرایی در آلمان میباشد. برای مثال، باید نشان دهید که امکانات بهداشتی برای مهمانان و کارمندان در دسترس است. علاوه بر این، لازم است بررسی کنید که آیا ایجاد تغییرات ساختاری در محل کسبوکار شما ضروری است یا خیر.
مقررات مربوط به محل یک کسبوکار پذیرایی در آلمان
چنانچه اتاقهایی که قرار است از آنها برای کسب و کار پذیرایی خود در آلمان استفاده کنید، پیش از این برای مقاصد دیگری استفاده میشدهاند، باید این موضوع را به مرجع ساختمانی مسئول اطلاع دهید. این امر در صورتی که قصد ایجاد تغییرات ساختاری در محل مورد نظر داشته باشید نیز صدق میکند.
کارمندان اداره ساختمان اطلاعات دقیقی را در مورد شرایط الزامی بودن ارسال درخواست، مدارک مورد نیاز و این که کدام درخواستها را باید ارسال کنید، در اختیار شما قرار میدهند. اگر نوآوریهایی را در محل کسبوکار خود در آلمان انجام میدهید، همیشه بهترین کار این است که ابتدا از مقامات ساختمانی درباره آن سؤال کنید. در صورتی که موفق به دریافت مجوزهای لازم نشوید، بدترین سناریوی ممکن این است که مقامات، کسبوکار شما را تعطیل کنند. بنابراین، هنگام بررسی مقررات محلی باید بسیار محتاط باشید.
سایر الزامات برای راهاندازی یک کسب و کار پذیرایی در آلمان
امتیاز رستوران مهمترین مجوز است. علاوه بر آن، الزامات مهم دیگری وجود دارند که باید در بخش رستوران رعایت شوند. از روز اول، باید قوانین بهداشتی را به طور دقیق رعایت کنید. انجمن حرفهای DEHOGA اطلاعات بیشتری در این زمینه دارد. همچنین باید مقررات حفاظت از جوانان و ممنوعیت استعمال دخانیات را که در اماکن عمومی اعمال میشود، رعایت نمایید.
قانون حفاظت از جوانان الزامی مهم برای کسبوکارهای پذیرایی در آلمان و در راستای محافظت از افراد جوان است. ممنوعیت استعمال دخانیات در اماکن عمومی تنها چند سالی است که در آلمان اجرایی شده است. هنگامی که محیط عاری از دود باشد، مهمانان نیز احساس راحتی بیشتری خواهند داشت.
علاوه بر این، باید دستورالعمل برچسب گذاری قیمت را در رستوران یا کافه خود در آلمان رعایت نمایید. این دستورالعمل مقرر میکند که اگر برای چیزی هزینه دریافت میکنید، باید آن را قیمتگذاری نمایید.
راهاندازی یک کسبوکار پذیرایی در آلمان
در صورتی که به پخت غذا یا شیرینی علاقهمندید و ایدههای خوبی در این زمینه دارید، راهاندازی یک کسبوکار پذیرایی در آلمان میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد. با این حال، قوانین سختگیرانهای در این صنعت وجود دارد که باید رعایت شوند. در ابتدا باید برای کسبوکار خود برنامهریزی دقیقی داشته باشید، یک بیزینس پلن مناسب بنویسید و سپس امتیازات و مجوزهای مورد نیاز را دریافت نمایید.
امتیاز رستوران، مهمترین مجوزی است که باید برای افتتاح یک رستوران در آلمان دریافت نمایید. دریافت این مجوز در صورتی الزامی است که قصد سرو مشروبات الکلی را داشته باشید.
برای راهاندازی یک کسبوکار پذیرایی در آلمان باید ثابت کنید که شخصی قابل اطمینان هستید و از شایستگیهای لازم برای فعالیت در این حرفه برخوردارید. همچنین لازم است الزامات مربوط به محل کسبوکار را رعایت نمایید. در صورتی که نتوانید مجوزهای لازم را دریافت کنید، ممکن است کسب و کار شما تعطیل شود.
رعایت قوانین بهداشتی، مقررات حفاظت از جوانان، ممنوعیت استعمال دخانیات و دستورالعمل برچسب گذاری قیمت نیز در بخش رستوران در آلمان الزامی است.
کسب و کار در آلمان
در صورت تمایل به دریافت مشاوره درباره راهاندازی کسبوکار در حوزه غذا و پذیرایی در آلمان، با ما تماس بگیرید. مشاوران Wise Business Group با بهرهمندی از تخصص و تجربه چندین ساله خود در زمینه راهاندازی کسبوکار و ثبت شرکت در آلمان شما را راهنمایی خواهند کرد.
میتوانید فرم زیر را نیز تکمیل کرده و برای ما ارسال نمایید. سپس، وقت مشاورهای را برای شما در نظر خواهیم گرفت.
راهاندازی سریع شرکت
دیدگاهتان را بنویسید