کشورآلمان که رسما با جمهوری فدرال آلمان شناخته میشود در اروپای غربی- مرکزی قرار دارد و عضوی از کشورهای منطقه شنگن محسوب می شود. پایتخت و بزرگترین شهر آن برلین می باشد و زبان رسمی آن نیز آلمانی است هر چند که زبان انگلیسی نیز این روز ها به صورت شایع تری نسبت به گذشته استفاده می شود. با جمیعت ۸۲ میلیونی، آلمان پر جمیعت ترین کشور اتحادیه اروپا است و قدرت اصلی سیاسی و اقتصادی این اتحادیه نیز به حساب می آید. بر اساس شاخص تولید ناخالص ملی این کشور رتبه چهارم را در جهان داراست.
با رتبه سوم توامان بزرگترین صادر کننده و وارد کننده جهان، استاندارد های بالای زندگی و صنعتی توسعه یافته، کشوری با بالاترین رتبه بهره وری کاری در جهان است. برند های بزرگ جهانی مثل مرسدس بنز، آدیداس، بی ام و، فلکس، ساپ، پورشه، زیمنس، آاودی، بوش، آلیانز، و بسیاری دیگر همگی آلمانی هستند که دفتر مرکزی آنها نیز این کشور است.
در کنار تولید، حوزه های دیگری مثل آموزش، ورزش، مراقبت های بهداشتی، فن آوری و حتی توریسم منابع دیگری از درامد برای آلمان به حساب میایند. این کشور هفتمین کشور جهان از لحاظ تعداد بازدید کننده در سال ۲۰۱۲ با ثبت ۴۰۷ میلیون بازدید کننده در سال بوده که با ثبت درآمدی بالغ بر ۳۴ میلیارد یورو در این سال جزو پر درامد ترین کشور های اروپایی در حوزه توریسم نیز بوده است.
با در نظر گرفتن این ظرفیت ها، چنانچه تصمیم به مهاجرت به آلمان به نیت آغاز کسب و کاری در این کشور را دارید بهتر است ده فرصت زیر را نیز در نظر داشته باشید:
ده فرصت سرمایه گذاری در آلمان
لازم به ذکر است که موفقیت تمامی کسب و کار های لیست شده فوق در آلمان نیازمند سرمایه کافی، استراتژی مناسب بازاریابی، مکان یابی و فروش و حتی در بسیاری موارد اخذ مجوز های لازم و آشنایی نسبی به زبان آلمانی می باشد. البته در مورد آخر چنانچه سرمایه گذار خود مجوز لازم یا تسلط به زبان را نداشته باشد، می تواند با استخدام نیروی کار آلمانی این خلا را پر نماید.
همچنین اگرفکر میکنید که زمان یا توان لازم برای شروع هیچ کدام از کسب و کار های فوق را از ابتدا ندارید میتوانید کسب و کار های از قبل راه اندازی شده در صنایع فوق را خریداری کنید. در آلمان بیزینس های زیادی به صورت منظم برای فروش ارائه میشوند که میتوانید به بررسی و مطالعه آنها نیز بپردازید.
دیدگاهتان را بنویسید